Op zoek naar infrarood cabine?

infrarood sauna
U steeds 100% kunnen ontspannen in uw privé wellness en de therapeutische gevolgen voelen na een sessie in bijvoorbeeld uw infrarood sauna is onze prioriteit. En daar willen wij iedereen afzonderlijk in helpen. Afzonderlijk vraagt u zich af? Inderdaad wij zoeken samen met u de ideale infraroodcabine! Lux-spas is voornamelijk zelf invoerder van zijn producten waardoor een snelle levering steeds mogelijk is en de prijzen zo laag mogelijk blijven. Veel van onze klanten zijn tegelijkertijd patiënten van ons aangezien deze de aankoop van een infrarood sauna doen door aanhoudende klachten zoals rugpijn psoriasis reume of andere spier of gewrichtspijnen.
wellness Antwerpen
Op zoek naar een heerlijke romantische privé sauna? Zoek niet langer want Aqua Viva te Damme is huiselijk warm en het is er heerlijk vertoeven! Snuif de sfeer op en klik door naar onze website. De sauna met kleurentherapie stoomcabine met eucalyptus en prachtig therapeutisch bad laten je helemaal tot rust komen. Aanvullend kan je hier ook een massage bijnemen zodat je helemaal stress vrij en ontspannen nar huis terugkeert. Ook een vrijgezellenfeestje kan je hier boeken. Bezoek ook www.wellnesshop.be voor al je kwalitatieve bio natuurlijke producten. Je kan er Sjankara Kneipp Cattier O'Right en nog veel andere kwalitatieve merken terugvinden.
10 vragen over infrarood Infraroodcabines.
Infraroodstraling bestaat uit drie typen golven met elk een eigen golflengte. Die wordt uitgedrukt in nanometer nm. Korte golf infrarood IR-A 760 nm 1400 nm. Middengolf infrarood IR-B 1400 3000 nm. Lange golf infrarood IR-C 3000-1.000.000 nm. De meeste infraroodstralers bieden een combinatie van golflengtes. Ideaal zijn cabines met meerdere types stralers zodat u op elk moment de stralingswarmte kiest die u nodig heeft. Terwijl u zich ontspant in de infrarood warmtecabine is uw lichaam eigenlijk hard aan het werk. Om de overtollige warmte kwijt te geraken pomp het hart het bloed sneller door het lichaam tot in de kleinste bloedvaatjes. De beter doorbloedde organen ontvangen op die manier meer zuurstof en voedingstoffen. Lees er alles over
keldervloer coaten
Infrarood sauna aanbiedingen al vanaf 895 SUPERSAUNA.
NU 200 KORTING OP DE INFRAPLUS INFRAROOD SAUNA'S EN GRATIS ACTIEPAKKET T.W.V. 399 KLIK HIERONDER VOOR DE INFRAROODCABINE NAAR UW KEUZE! SuperSauna is de specialist op het gebied van infrarood sauna's en infraroodcabines. Wij leveren het meest complete assortiment finse sauna's en infrarood saunas van de Benelux. In onze grote showrooms in Nederland en België vindt u meer dan 30 verschillende infraroodcabines en traditionele sauna's. Kom kijken en laat u verrassen! Als u meer artikelen wilt lezen over infrarood sauna's klik dan hier. Daarnaast vindt u hier verschillende informatieve video's over infrarood sauna's. Voor foto's over de modellen kunt u hier kijken. Kom meer te weten
kinderstep te koop
Home-Wellness.
Home-Wellnes from Dany Cools. Klik hier voor info
Engine
Bzzt! De pagina heeft kortsluiting. Bzzt! La page est en court circuit. Livios.
Infraroodcabine Schoonheidsstudio Martine.
Betere bloedcirculatie Betere stofwisseling.
Infrarood Cabines Sauna's Toebehoren Infraworld.
Reeds meer dan 30.000 infrarood cabines geproduceerd. Meer dan 10 jaar actief in infrarood. HOME NIEUWS SHOWROOMS CONTACT. Infraroodstralen zijn natuurlijke stralen die warmte afgeven. Daarbij wordt niet de lucht maar wel uw lichaam aangenaam verwarmd. U geniet een behagelijke warmte zonder dat daarbij de bloedsomloop al te zwaar belast wordt. Infraroodwarmte verbetert uw bloedcirculatie immuniteitssysteem recuperatie na sport en verlicht rug of gewrichtsproblemen.
Sauna / infraroodcabine TuinWellness.
Infraroodcabines Well2DAY-shop.
Default Description
De health-wave infraroodsauna is gezondheid op en top.
Ergonomisch en ontspannend relaxen. De Health-Wave saunas zijn uitgerust met ergonomische zitvlakken en rugdelen. U geeft uw spieren optimale rust omdat u op comfortabele wijze kunt relaxen. Geen krampachtige houding in uw eigen infrarood cabine! Heeft u al langere tijd last van klachten waardoor ook uw conditie in verval is geraakt dan kunt u van de eerste sessies behoorlijk moe zijn. Ook mensen die lijden aan fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom CVS kunnen na de eerste sessies wat last hebben van vermoeidheid. Net als bij sporten verdwijnt die echter als uw conditie iets verbetert gewoonlijk al vanaf de derde sessie.

Contacteer ons